Банкя привлича все повече жители с чистия си въздух и луксозни комплекси

EVERGREEN BANKYA е  финалист за LUXURY Property AWARDS 2023
 

Истинско бижу в сърцето на един от най-чистите райони ни Европа – Банкя, е финалист за годишните награди LUXURY Property AWARDS 2023. 

Те ще бъдат връчени на 9 октомври 2023 в 5-звездния хотел Hyatt Regency Sofia, а организаторите вече обявиха социалната кауза за тазгодишното издание на конкурса – в подкрепа на младите таланти от Националното училище за танцово изкуство – София.
EVERGREEN BANKYA е луксозен жилищен комплекс, който съчетава спокойна крайградска среда с бърз достъп до всички удобства. Сградата се намира в Банкя – само на 8 километра от София и на 15 километра от идеалния й център. Селището е световноизвестен балнеоложки и СПА курорт, популярен с лековитите си минерални води.
В EVERGREEN BANKYA има четири луксозни жилищни сгради, територия със зелени площи, затворено и безопасно пространство без автомобили, подземен паркинг, зарядни станции за електрически превозни средства, 24-часова охрана и открит плувен басейн.
Инфраструктурата на комплекса от затворен тип съчетава спокоен начин на живот с редица съвременни удобства. Резултатът е хармонична среда, отговаряща на нарастващата нужда на съвременния човек да намира спокойствие, комфорт и семпла чистота в ежедневната си среда.
В комплекса има голям външен басейн, обширен зелен двор, надеждни системи за сигурност, осигуряващи на собствениците и живущите най-високо ниво на защита.
А също и  станции за зареждане на електрически автомобили и опция за инсталиране на високоефективни термопомпи.

Едно от основните предимства на комплекс EVERGREEN BANKYA е възможността за покупка на двуетажни апартаменти – те разполагат със собствена луксозна градина.
Градската инфраструктура на Банкя е добре адаптирана към популярността му като уелнес център. Неговите отличителни черти включват красиви паркове с вековни дървета, много традиционни български ресторанти, зони за отдих и някои от най-добрите болници в България.
Много местни жители гледат на Банкя като на квартал на София, поради близостта му до покрайнините на столицата. В същото време пътуването с влак до центъра столицата също отнема не повече от половин час, като Банкя предлага и лесен достъп до две магистрали в посока София. Намира се на десет минути от метростанция “Люлин”.
«Ди Кей Инвест» е инвеститор в проекта и действащ партньор на строително-инвестиционната компания «АДВА-ЕС». Компания «АДВА-ЕС» работи на българския пазар за недвижими имоти от 2013 година и изпълнява строително-инвестиционни проекти в София и Варна. Строително-инвестиционното дружество е част от групата компании «АДВА», която работи в областта на инвестициите в строителство на международния пазар вече повече от 30 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *